28 Nisan 2009

Ucuz ve Açık Dolandırıcılık : Ucuzacik.com


Ulan ne haysiyetsiz adamlarsınız. 99 TL'ye Iphone, 999 TL'ye araba satıyorum ayaklarıyla milleti dolandırıyorsunuz. İlginçtir dolandırıcının LinkedIn hesabı da var; o yana da bu yana da tıkla!

12 yorum:

izmirli dedi ki...

İngiliz ve Rus mafyası kendi *özel* ödeme yöntemini kullanarak Türkiyeden kredi kartı bilgilerini topluyor. Bakalım ne zaman vuracaklar.

Adsız dedi ki...

evet bende dolandırıldım ıhaleyı kazanmamam ragmen kımse ırtıbata gecmedı benımle maılelme gelen lınkı tıklayınca ana sayfaya yonlendırıldım
tum cevrenızı uyarın arkadaslar bu sıte dolandırıyorrrr ben ıhaleyı kazandım ama kesınlıkle ve kesınlıkle ırtıbat kurmadılar benle ve onlarla ırtıbat kuracak telefon ya da maıl yokk kredı kartlarınızı ıptal edınnn

Adsız dedi ki...

yorumlar şaka gibi allahım hakediyoruz galiba :)

Adsız dedi ki...

Selamlar,

Ben gecenlerde ucuzacik'tan wii kazandim, ardindan sizin bu yazdiklarinizi okuyunca cidden panikledim; verdigim onca para bosa mi gitti diye. Ardindan iletisim adresi olarak gosterilen bilgi@ucuzacik.com 'a mailler attim, cevap uzun sure gelmedi. Ben gercekten de dolandirildigimi dusunmeye baslamistim ki, ben urunu aldiktan 1 hafta 2 gun sonra urun bana teslim edildi. Ustelik Teknosa dagitim agi tarafindan.

Sonuc olarak, su an orjinal fiyatindan cok cok cok cok dusuk bir rakama ucuzacik'tan kazandigim wii ile mutlu mesut bir hayat yasiyorum.

Bilginize..

Adsız dedi ki...

Tüm ucuzacik.com eleştrisi yapılan sitelere üye olup aynı mesajı yazıp gidiyorsunuz. Bu mesajı yazmak için kaç Lira ödediler size? Faturayı gönderin inanalım.

http://www.pckoloji.com/site-tanitimlari/8441-ucuzacik-com-tuzagina-dusmeyin-sakin-3.html

nezihdarcin dedi ki...

Konu detaylı ve derinlemesine olarak bu adreste de tartışılmaktadır. Bilginiz olsun, herkesin haberi olsun.
http://forum.shiftdelete.net/nefret-ettiginiz-siteler/78205-ucuzacik-com.html

Adsız dedi ki...

saçmalık başka bişi deil ihaleyi kazanıosun ama adın ve soyadından başka bi bilgi isyenmiyor tabi bide kredi kartları e oda malumm kazandıktan sonra seninle irtibata bile geçmiolar geçenlerde uzuz açıktan wii alan arkadaşım kendini geliştir her siteyede aynı şeyler yazılmaz ki yaaa

Adsız dedi ki...

Arkadaslar ben sitenin 5 aydır affiliatesini yapıyorum ve sauna kadar en ufak bir sorun yasamadım hatta cokta yardımcı oldular.

Sunu fark ettim surekli sitenin bir acıgı aranıyor halbuki gordugumuz kadarıyla urununu alamayan yok kazanıp magdur olan yok ayrıca urunler teknosadan alınıyor ups ile gonderiliyor bunda daha ne arıyorsunuz anlamadım. Buraya tahminlerden cok magdur olan urunumu alamadım diyenler yazsın eger varsa en azından o suclamak icin bi kanıt olur ama herkes nasıl anlamak isterse oyle yazıyor.

Bence artık bu konu kapatılmalı cunku iyice baksa yerlere gitmeye basladı . Eger kredi kartınızdan korkuyorsanız sanal kart diye birsey var teklif verecek kadar limit verip kullanın sonra sanal kartınızı iptal edin en kesin cozum.

Unknown dedi ki...

aman arkadaşlar tuzağa düşmeyin vurup kaçmadan önce ufak tefek ürün verirler tabiki şunu aldım bunu aldım diyenlerede işin açıkçası güvenmiyorum heleki internetten tanımadığıız yurtdışı kökenli insanlara kredi kartı bilgileri vermek kedinin önüne ciğer koymak gibi tabi bu ciğer sizin ciğeriniz ama emin olun bu kadar uyarılara rağmen açgözlü bedavacı insanlar çıkar ve adamların cebini doldurur emin olun !!!

can dedi ki...

altivi den bn pc almişdim ama daha sonra cep telefonu icin tekrar oyandim alamadim zaten ondan sonrada site kapandi :)

Adsız dedi ki...

bunlar tam o.ç inanmayın bunlara.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar toplanıp siteye dava açalım insan hakları mahkemesine başvuralım bu dolandırıcılık yanlarına kalmasın.

Yorum Gönder